Picture?width=276&height=276
De collectebus van
Angelique

Om mijzelf even voor te stellen: Ik ben 51 jaar en heb een lange tijd in Leek en Groningen gewoond. Namens de hartstichting is mij gevraagd of ik in de gemeente Noordenveld de collecte organisatie op mij wil nemen. Wil je ook een bijdrage leveren aan het belangrijke werk van de hartstichting, doneer dan tijdens de collecte week van 8 t/m 14 april. Geen tijd om te collecteren..of heb je de collecte aan de deur gemist? Doneer dan in mijn online collectebus :-) Dank je wel voor je bijdrage!!

Ik collecteer omdat...

Hoewel ik gelukkig geen ervaringen heb met hartklachten vind ik het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan een goed doel zoals deze collecte, vandaar dat ik deze online collectebus heb aangemaakt en dit jaar de organisatie van de collecte in Noordenveld op me heb genomen.

€ 0

Angelique heeft 0% van het streefbedrag (€ 100) opgehaald.

Doe een gift in de collectebus van Angelique

En steun zo levensreddend onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Betaal veilig en snel met iDeal

Jouw hulp is belangrijk

Elke dag schoppen hart- en vaatziekten honderden levens overhoop. Vaak totaal onverwachts. Met het geld uit jouw collectebus doen we onderzoek om hart- en vaatziekten eerder te herkennen.