Thumb c2cb42fc0c0b42ef6ef123e0c03d178efd0746a2
603a34d102fde2dd5dfe2394f1aed30577740af8

Vivianne van Hövell

Ik collecteer omdat:

Inmiddels werk ik ruim 4 jaar met trots voor de Hartstichting. Eind februari werd ik helaas zelf geconfronteerd met de impact van hart- en vaatziekten in mijn familie. Mijn moeder onderging een open hart operatie. Dit zou een zware, maar standaard operatie zijn. Echter kreeg zij de ene complicatie na de ander, met uiteindelijk 3 herseninfarcten en een longembolie. Momenteel is zij aan het herstellen in een revalidatiecentrum, maar moet zij helaas ook leren leven met een handicap.
Tot overmaat van ramp kwam het Coronavirus ons land binnen, waardoor ik mijn moeder niet die knuffel kan geven die zij zo hard nodig heeft en zij ook nog eens behoort tot de risicogroep.

Dit jaar mogen onze vrijwilligers door de maatregelen rondom Corona niet langs de deuren om te collecteren voor de Hartstichting. En dat terwijl het juist nu zo hard nodig is. Hart- en vaatpatiënten (zoals mijn moeder) kunnen namelijk ernstig ziek worden door het coronavirus en lopen meer kans om er aan te overlijden. Maar ook bij gezonde mensen kan het virus hartschade veroorzaken. De Hartstichting is onderzoek gestart naar de effecten van het coronavirus op het hart. Daarom collecteer ik dit jaar online voor dit en ander levensreddend hartonderzoek. Geef alsjeblieft iets. Heel erg bedankt. Delen wordt gewaardeerd.

Tikkie

donaties